Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Berat Albayrak nerede, babası açıkladı

Berat Albayrak nerede, babası açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra kamunun önünde görünmeyen Berat Albayrak'ın mevcut durumunu babası Sadık Albayrak açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Berat Albayrak nerede, babası açıkladı

Süleyman Gezici / Akdeniz Gerçek Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden ayrıldıktan sonra halkın merak ettiği nerede yaşadığı ve ne iş yaptığı sorularına yanıt aranıyordu. Babası Sadık Albayrak, Sabah yazarı Yavuz Donat'a verdiği röportajda, oğlunun Nun Okulları'nda geleceğin liderlerini yetiştirdiğini belirtti.

Sadık Albayrak'ın sözleri şöyle: "Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapmış olan Berat Albayrak, kamunun ilgisinden uzak duruyor. Görünmüyor, konuşmuyor ya da yazmıyor gibi görünse de aslında İstanbul'da bulunuyor. Oğlum NUN Eğitim ve Kültür Vakfı'yla ilgileniyor ve burada genç nesilleri geleceğin liderleri olarak yetiştiriyor. Berat, kendi çizdiği yolda ilerliyor; öğrenmeye ve araştırmaya devam ediyor, aynı zamanda çocuklarıyla da yakından ilgileniyor. Onun seçtiği yolda yürümek bizim için gurur verici bir durum."

Berat Albayrak, 2015 ile 2018 yılları arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yaptı. Ardından 2018 ile 2020 yılları arasında Hazine ve Maliye Bakanı olarak hizmet verdi. Kasım 2020'de Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

berat albyarak

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ölüme böyle gittiler 

Ölüme böyle gittiler