Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Ben olsam Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunardım”

“Ben olsam Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunardım”

LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin törenine ilişkin bir paylaşım yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Ben olsam Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunardım”

2 Haziran Cuma günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 28’inci dönem milletvekilleri ve 13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin törenleri gerçekleşti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da töreni izlemeye gelenler arasındaydı.

Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meclisteki yemin töreninden paylaştığı fotoğraflarla, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Cem Toker’in paylaşımı şu şekilde:

“Ben olsam, yemin törenimde 2014’de karşıma Ekmeleddin Bey gibi bir aday çıkaran, 2018’de kerhen karşıma çıkardığı adayının arkasında durmayan, 2023’te 3. kez aday olmama en ufak bir itirazda bulunmayarak 3. kez Cumhurbaşkanı adayı olmamda ve yine sandıklara sahip çıkmayarak 3. kez seçilmemde büyük emek ve desteği olan, yol arkadaşım, projemizin en önemli ayağı, bize kafaca yakın 40 arkadaşımızı da Meclise taşıyıp, kendisi şu anda fedakârca misafir locasında oturan “miş” gibi muhalefetin değerli başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na ve arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunardım…”

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı’nda devir teslim töreni

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda devir teslim töreni