Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Bayramda da depremzedelerin yanındayız”

“Bayramda da depremzedelerin yanındayız”

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, yayınladığı Kurban Bayramı mesajı ile ANSİAD üyesi iş insanlarının, depremzedelerin ve Antalyalıların bayramını kutladı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Bayramda da depremzedelerin yanındayız”

Bayramların birliktelikleri kuvvetlendiren önemli günler olduğunun altını çizen Başkan Akıncı, 2023’e çok umutlu başladık ancak Türkiye olarak Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde asrın felaketini yaşadık. Şu an restorasyon aşamasında olduğumuz deprem bölgesinde yakınlarını kaybeden ve bize hem fiziki hem de psikolojik anlamda ihtiyacı olan depremzedelerimizin elimizden geldiği kadar bir kez daha yanlarında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi bu vesile ile tekrar hatırlatmak istiyorum” dedi. 

Gergin geçen Türkiye genel seçimleri ve devam eden enflasyonun ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle Türkiye olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade eden Akıncı, Kurban Bayramı vesilesiyle bu dönemi geride bırakmayı dilediklerini söyledi. 

Akıncı son olarak, “Bayramın ülkemize ve tüm dünyaya en başta sağlık ve huzur getirmesini ümit ediyorum. Bu duygularla başta ANSİAD ailemiz olmak üzere tüm depremzedelerimizin, Antalyalıların ve ülkemizin sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini temenni ediyor ve iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Haber Merkezi


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞECEK”

“KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞECEK”