Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bayram Ali Çeltik Belediye Başkanı Aday Adayı Mı?

Bayram Ali Çeltik Belediye Başkanı Aday Adayı Mı?

Jeoloji Mühendisleri Antalya Şube Başkanı, kent hakları savunucusu Bayram Ali Çeltik, görevinden istifa ederek  Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayram Ali Çeltik Belediye Başkanı Aday Adayı Mı?

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik görevinden istifa ederek CHP’den Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığı için yola çıktı. Yüksek Jeoloji Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Bayram Ali Çeltik kenti ve kamu yararını gözeterek yaptığı açıklamalar ile kentte tanınıyor. Kente kattığı değer sebebiyle ‘Kent hakları savunucusu’ olarak nitelendirilen Çeltik, yaptığı açıklamada, “Konyaaltı’nın dinamiklerine, sorunlarına hakimiz. Konyaaltı’nın güzelliğine güzellik katacak, değerini arttıracak atılımlarla yolumuzda yürüyoruz. Mücadelemiz ışıldayan bir Konyaaltı için” dedi.

BAYRAM ALİ ÇELTİK KİMDİR?

Bayram Ali Çeltik, 1987 yılında Antalya Korkuteli ilçesinde doğdu. 2004 yılında lise eğitimini Korkuteli Lisesi’nde tamamladı. 2009 Yılı Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yüksek lisansını bitirdi. Vatani görevini Adana incirlik 10. Tanker üst komutanlığında tamamladıktan sonra 2011’de Antalya Yerbilimleri ve İş Güvenliği ve 2015’te BAC Mühendislik İnşaat Limited Şirketi firmasını kurarak meslek hayatına başladı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları bünyesindeki sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya devam eden Bayram Ali Çeltik, 3 dönemdir TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı olarak görev yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sokakta yürüyen kadını elle tac*z etti!

Sokakta yürüyen kadını elle tac*z etti!