Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bayraktar'dan İmamoğlu'na Tepki: Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak

Bayraktar'dan İmamoğlu'na Tepki: Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına sert tepki gösterdi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayraktar'dan İmamoğlu'na Tepki: Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak
KAYNAK: Haber Merkezi

Ticaret Bakanlığı, Filistin'e yapılan saldırıların başlamasından itibaren 185 gün sonra, 54 farklı ürün grubunda İsrail'e ticaret kısıtlamaları getirdi. Bu kararın ardından, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddiaları gündeme geldi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 'sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütüldüğünü' dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Bayraktar'dan İmamoğlu'na Sert Sözler

Bayraktar, yaptığı açıklamada, 'Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır' şeklinde konuştu.

Dahası, Bayraktar İmamoğlu'na seslenerek, "Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim" ifadelerini kullandı.

B A Y R A K K T A R

İmamoğlu'ndan Henüz Bir Yanıt Yok

İmamoğlu'ndan henüz bu konuya dair bir açıklama gelmedi. Ancak, bu iddiaların İstanbul siyasetinde yeni bir tartışma başlatabileceği belirtiliyor.

Sonuç ve Gelişmeler Bekleniyor

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın sert sözleri ve iddialar, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Özellikle ticaret kısıtlamalarıyla bağlantılı olarak İsrail'e yapılan ticaretin yönü ve doğruluğu üzerine tartışmalar devam ediyor. İmamoğlu'nun bu konudaki tutumu ve cevabı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Kocagöz bayramı vatandaşlarla bir arada geçirdi

Başkan Kocagöz bayramı vatandaşlarla bir arada geçirdi