Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Baykal ve Dündar arasında “Halk TV” polemiği

Baykal ve Dündar arasında “Halk TV” polemiği

Gazeteci Uğur Dündar ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal arasında sosyal medyadan süren Halk TV polemiği devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Baykal ve Dündar arasında “Halk TV” polemiği

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı “diktatör” benzetmesinin ardından başlayan Baykal-Dündar polemiği büyüyor.

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, Baykal’a CHP’ye yakın yayın politikasıyla bilinen Halk TV’yi kastederek “Sn. Aslı Baykal, siz bırakın ahkâm kesmeyi de, CHP'nin parasıyla kurulan televizyonu kaça sattınız, onu açıklayın! Ayrıca Türkçe'de "yemeğe" değil, "yemeye" yazılır. Siz TV'nin parasını "yemeye" bakın, CHP'nin geleceğini belirlemeyi CHP'lilere bırakın!!!” ifadelerini kullanmıştı.

Ardından Aslı Baykal, Uğur Dündar’a cevaben “Halk TV’nin genel yayın yönetmeni olmaya çalışırken Değerli Aslı Hanımefendi diye mesaj atanlar hala kuyruk acısını çıkarmaya çalışıyor. Sen kendi kendine en dürüst gazeteci ödülü vermeye devam et. Başarısız muhalefetin tetikçiliğini yapanlar yüzünden iktidar 25. yılına giriyor” paylaşımını yapmış, Dündar’ı muhalefetin tetikçiliğiyle itham etmişti.

Bugün Uğur Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Aslı Baykal’a; “O televizyona tek kuruş almadan 7 yıl süreyle program yaptım. Babanız bana genel yönetmenlik ve televizyona ortaklık teklif etti, CHP'nin olduğu için reddettim. Ama siz, o televizyona çöktünüz, sonra da sattınız. Masalı bırakın da kaça sattığınızı anlatın "değerli" Aslı Hanım!...” yanıtını verdi.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hedef tütünsüz dünya

Hedef tütünsüz dünya