Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Başkan Böcek Antalya Toptancı Hali'nde yeniliklerle karşılandı

Başkan Böcek Antalya Toptancı Hali'nde yeniliklerle karşılandı

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Toptancı Hali'nde yeni dönem için yenilikleri müjdeledi. Yapılacak olan projelerle birlikte, Antalya'nın ekonomik potansiyeli daha da artacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Böcek Antalya Toptancı Hali'nde yeniliklerle karşılandı
KAYNAK: Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ederek günü hal esnafıyla bir araya gelerek başladı. Burada esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Böcek, üreticilere ve tüccarlara yeni dönemde yapılacak yenilikleri müjdeledi.

Halkın Yanında Bir Belediye Başkanı

Başkan Böcek, hal esnafıyla gerçekleştirdiği sohbetlerde, Antalya'da yerelden kalkınma hareketinin önemine vurgu yaptı. Beş yıllık süreçte üretimden tüketime kadar her aşamada Antalyalıların yanında olduklarını ifade etti. Hallerin de önemli bir rol oynadığını belirten Böcek, yeni dönemde hallerde yaş sebze ve meyve paketleme tesislerinin kurulacağını dile getirdi. Bu adımın, yeni istihdam alanları oluşturarak üreticilerin gelirini artıracağını vurguladı.

Başkan Böcek Toptancı Hal Ziyaret (2)

Teşekkürler ve İşbirliği

Başkan Böcek'in ziyareti sırasında, Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz ve Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Adalet Yandık da hazır bulundu. Yılmaz ve Yandık, Başkan Böcek'in geçmiş dönemde kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti ve yeni projeler için işbirliği çağrısında bulundu.

Yeni Dönem, Yeni Hedefler

Başkan Böcek, Antalya'nın ekonomik açıdan önemli bir merkezi olan Antalya Hali'nin potansiyelini vurgulayarak, yeni dönemde daha büyük başarıların hedeflendiğini belirtti. Üretimle ilgili yapılan çalışmaların yanı sıra, alt yapı eksiklerinin giderilmesi ve yeni tesislerin kurulmasıyla ekonomik canlılığın artırılacağını söyledi. Bu doğrultuda, hallerde yaş sebze ve meyve paketleme tesislerinin kurulmasıyla, bölgeye yeni istihdam alanları sağlanacağını ve üreticilerin daha fazla kazanç elde edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Belediyesi yayla yollarında çalışmalarını tamamladı

Kemer Belediyesi yayla yollarında çalışmalarını tamamladı