Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Baro’da erken yarış

Baro’da erken yarış

Pandemi nedeniyle yapılmasına izin verilmeyen Antalya Barosu seçimleri bu kez olağan zamanında yapılacak ancak kısa süre önce göreve gelen Başkan Hüseyin Geçilmez’in karşısında şimdiden iki aday çıktı. Antalya Barosu'nda ilk Başkan adayı Av. Cenk Soyer olurken, ikinci aday da Alperen Erol oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Baro’da erken yarış

Baro’da erken yarış

    “Baro senin, tercih senin! ve Müdafaa-i Hukuk için, Baroda Milliyetçi Tercih!” sloganlarıyla Antalya Barosu Başkanlığı’na adaylığını sosyal medya hesaplarından açıklayan Av. M. Alperen Erol, “Çıktığımız yolda hedefimiz güçlü avukat ve Müdafaa-i Hukuk” dedi.

 

    Türkiye’nin en büyük 4’üncü Barosu olan ve Ekim ayında yapılması planlanan Antalya Barosu seçimlerinde başkan adayları belli oluyor. Antalya Barosu'nun 15-16 Ekim'de yapacağı genel kurulda başkanlık için M. Alperen Erol da adaylığını açıkladı. Geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili aday adayı olduğu öğrenilen Avukat M. Alperen Erol, “Gerçekleştirilecek olan Antalya Barosu Genel Kurulunda, güçlü avukat ve Müdafaa-i Hukuk için Antalya Barosu Başkan Adayı olduğumu takdirlerinize sunuyorum” diyerek açıkladı.

 

PROJELERİNİ AÇIKLADI

    “Baroda değişim başlıyor” diyen Antalya Barosu Başkan adayı Avukat Alperen Erol açıklamasının devamında hazırladıkları seçim programında yer alan görüş ve projelerini, “Terör mağduru şehit aileleri ve gazilerimiz için Baro Başkanlığı bünyesinde ‘Şehit Yakınları ve Gazi Merkezi’ kurularak haklarını elde edebilmeleri için ücretsiz avukatlık hizmeti verilmesi. Baro Başkanlığı bünyesinde Engelsiz Hayat Merkezi’nin kurularak engelli vatandaşların hukuki sorunlarına çözümler aranması. Mesleğe yeni başlayan avukatlardan ilk üç yıl boyunca Baro aidat alınmaması. Stajyer avukatların aldıkları staj kredilerinin yerine karşılıksız burs imkânı sağlanması. Avukatların ve avukat yanında çalışan personelin sigorta primlerinde indirime gidilmesi için çalışma yapılması. Türk Dünyası Hukuk Kurultayları geleneksel hale getirilerek, Türk devletleri arasında hukuk entegrasyonunun sağlanması için çalışmalar yapılması” olarak sıraladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yabancı dilde eğitim

Yabancı dilde eğitim