Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bankalarda Türkiye geneli EFT sorunları yaşanıyor

Bankalarda Türkiye geneli EFT sorunları yaşanıyor

15 Aralık Cuma günü sabah saatlerinden itibaren birçok vatandaş, bankalarda yaşanan EFT sorunlarına dair şikayetlerini dile getiriyor. İşte detaylar..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bankalarda Türkiye geneli EFT sorunları yaşanıyor

Vatandaşlar, bankalar arasında EFT işlemlerini gerçekleştiremediklerini ifade ediyor. An itibariyle bankalar arasında EFT sorunu yaşanıyor ve bu durum, işlem yapmak isteyen vatandaşlara gecikme yaşatıyor. İşlemlerin normalden daha uzun sürdüğü bildiriliyor.

Sorunun Kaynağı ve Çözüm Süreci:

Bankaların EFT sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle, özellikle sabah saatlerinden itibaren bazı kullanıcılar EFT işlemlerini gerçekleştiremiyor. Yüksek miktarlı işlemlerde gecikmeler yaşanırken, küçük miktarlarda ise bazı bankaların EFT işlemlerini tamamlayamadığı belirtiliyor. Ancak yetkililer, sorunun kısa sürede çözüleceğini ve öğleden sonra normalleşeceğini açıklıyor.

Dekont Alımında Sorun:

EFT işlemleri sonucunda alınan dekontlarda da sorunlar yaşanıyor. Bazı bankalar, dekont verememekte ve bu durumu kullanıcılara uyarı olarak bildirmektedir. Gönderilen paraların karşı tarafa ulaşmasında da gecikmeler yaşanıyor.

Bankalarda Türkiye geneli EFT sorunları yaşanıyor

EFT İşlemlerinin Normal Süresi:

Normal koşullarda EFT işlemleri, 3 ila 10 dakika arasında gerçekleşirken, bu süre bugün yaşanan sorunlar nedeniyle 2-3 saat gibi daha uzun bir zaman dilimine yayılabiliyor.

Bankaların Etkilenenleri:

Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Ziraat Bankası gibi Türkiye'nin önde gelen bankaları da EFT sorunlarından etkileniyor. Bu bankalardan yapılan işlemlerde yaşanan gecikmeler, genel olarak tüm kullanıcıları etkiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanal yatırım danışmanlığı adı altında kripto para dolandırıcılığı yapan 2 kişi yakalandı

Sanal yatırım danışmanlığı adı altında kripto para dolandırıcılığı yapan 2 kişi yakalandı