Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bakan Şimşek'ten İstifa Açıklaması!

Bakan Şimşek'ten İstifa Açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, istifa ettiğine dair sosyal medyada yayılan iddiaları kesin bir dille reddetti. Şimşek, hükümetin ekonomi politikalarındaki başarısının devam ettiğini vurgulayarak, dolaşıma sokulan senaryoların gerçek dışı olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Şimşek'ten İstifa Açıklaması!
KAYNAK: Haber Merkezi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hakkındaki istifa iddialarını yalanladı. Şimşek, yaptığı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve bu tür spekülasyonların doğru olmadığını belirtti.

"Senaryolar Doğru Değil"

Bakan Şimşek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Anlaşılan yapılan resmi açıklamalar yeterli olmamış, bir de buradan yazayım! İstifa etmedim. Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir."

Ekonomi yönetimi, ekip ruhuyla çalıştıklarını ve aldıkları büyük sorumluluğun farkında olduklarını vurgulayan Şimşek, bu sorumluluğun bilinciyle her gün daha iyiye ulaşmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Ekonomik istikrar ve reform programlarının başarılı bir şekilde uygulandığını ve hedeflenen sonuçların alınmaya başladığını belirtti. Ayrıca, cari açığın daraldığını, Merkez Bankası rezervlerinin iyileştiğini, KKM’den çıkışın hızla devam ettiğini ve EYT ile depremin bütçe üzerindeki etkilerini giderecek tedbirlerin alındığını ekledi.

Fiyat istikrarı hedefinde güçlü adımlarla ilerlediklerini ve enflasyonda belirgin bir düşüş başladığını vurguladı.

Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu süreçte kendilerine sürekli destek verdiğini ve aziz milletin refahını kalıcı olarak artırmanın tek hedefleri olduğunu belirtti.

"Periyodik Uydurma Hikayeler"

Bakan Şimşek, görevlerinin sorumluluğu ve bilincinde olduklarını, ancak periyodik olarak yayılan uydurma hikayelerin bu yolun doğruluğunu gösterdiğini belirtti. Şimşek, bu tür yalanların ekonomiyi ve piyasaları etkilemesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acun Ilıcalı’nın Çalışanı Meksikalı OnlyFans Fenomeni Lizbeth Rodriguez ile Evlendi!

Acun Ilıcalı’nın Çalışanı Meksikalı OnlyFans Fenomeni Lizbeth Rodriguez ile Evlendi!