Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bakan Bolat'tan şok açıklama! Elektronik sigara yasaklandı mı?

Bakan Bolat'tan şok açıklama! Elektronik sigara yasaklandı mı?

Bakan Ömer Bolat, elektronik sigaralara ilişkin: "Türkiye'de net bir yasak var. Hükümet olarak satışa karşıyız. Son bir ayda gümrüklerde 256 bin ünite ele geçirildi."

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Bolat'tan şok açıklama! Elektronik sigara yasaklandı mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2024 yılı bütçe görüşmelerinin ardından Genel Kurul’da soru cevap bölümünde önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Bolat, Türkiye'de elektronik sigara satışı ve ticareti konusundaki yasağa rağmen, internet üzerinden ve bazı noktalardan hala elektronik sigara alımının devam ettiğine dikkat çekti. Elektronik sigara ile ilgili net bir yasağın bulunduğunu belirten Bolat, Hükümet olarak bu ürünün satışının serbest bırakılmasına karşı olduklarını vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat

Bakan Bolat, gümrüklerde ciddi bir denetim yapıldığını ve son bir ay içerisinde 256 bin ünite elektronik sigara yakalandığını ifade etti. Elektronik sigara satışının yasaklanmasıyla ilgili olarak alınan bu tür önlemlerin, hükümetin bu konudaki kararlılığını ortaya koyduğunu belirtti. Ayrıca, elektronik sigaraların yasaklanmasının kamu sağlığına yönelik bir tedbir olduğunu ve bu yasağın titizlikle uygulanacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir? Star TV Hayalimdeki Düğün oyuncuları kimler?

Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir? Star TV Hayalimdeki Düğün oyuncuları kimler?