Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Aybaş: Buradan Millet ittifakına çağrımdır

Aybaş: Buradan Millet ittifakına çağrımdır

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı ve TİP Ankara 2’nci Bölge 1’nci Sıra Milletvekili Adayı Özgür Aybaş Twitter hesabından “Buradan Millet ittifakına çağrımdır.” diyerek bir mesaj paylaştı. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aybaş: Buradan Millet ittifakına çağrımdır

Aybaş paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Cumhur ittifakı ve bileşenleri trolleri sürekli nefret dili, hakaret ve kara probaganda yaparak kendi seçmenini konsolide etmeyi başardı. Hatta kendi geçmişini unutturarak kimlerle kol kola olduğunu paralel yapılanmalardan Oslo görüşmelerine kadar ne varsa tüm yaptıklarını anlatmalıdırlar. Bunların hepsi ortadayken yaptığı algı ve manipülasyonlarla 21 yıl önce ülkeyi CHP ‘nin yönettiğine bile inandırdılar. Zamları bile Allah’ın yaptırdığına Diyanet başkanına dahi söylettirdiler. Kendisine muhalif olan herkesi terörist ilan etmekten asla çekinmediler. Şimdi artık pozitif olmayacağız biz kara propaganda falanda yapmayacağız gerçekler neyse Photoshopsuz ve montajsız olarak iftira atmadan gerçekleri gözlerine sokmanın zamanı gelmiştir. Millet ittifakının bu söylemi gerçekleştirme zamanı gelmiştir. Ponçik el kalp hareketlerini bir tarafa bırakıp aynı minvalde cevabını vermelidir.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Buradan Millet ittifakına çağrımdır. Cumhur ittifakı ve bileşenleri trolleri sürekli nefret dili, hakaret ve kara probaganda yaparak kendi seçmenini konsolide etmeyi başar dı hatta kendi geçmişini unutturarak kimlerle kol kola olduğunu paralel yapılanmalardan Oslo görüşmelerine…</p>&mdash; Özgür Aybaş (@AybasOzgur) <a href="https://twitter.com/AybasOzgur/status/1659915993655771136?ref_src=twsrc%5Etfw">May 20, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EŞİTLİK İÇİN KADIN PLATFORMUNDAN SEÇİM ÖNCESİ MESAJ

EŞİTLİK İÇİN KADIN PLATFORMUNDAN SEÇİM ÖNCESİ MESAJ