Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Atatürk şiirini okuyan minik öğrenci gözyaşlarını tutamadı

Atatürk şiirini okuyan minik öğrenci gözyaşlarını tutamadı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreninde 'Atatürk' şiirini okuyan ikinci sınıf öğrencisi Sümeyye Önal, duygusal anlar yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atatürk şiirini okuyan minik öğrenci gözyaşlarını tutamadı
KAYNAK: İHA

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreninde 'Atatürk' şiirini okuyan ikinci sınıf öğrencisi Sümeyye Önal, duygusal anlar yaşadı. Pınarlıbacı İlkokulu'nda düzenlenen törende, öğrenciler günün anlam ve önemine uygun olarak şiirler okudu. 'Atatürk' isimli şiiri okuyan 2. sınıf öğrencisi Sümeyye Önal, şiiri okurken gözyaşlarını tutamadı. Saniye saniye kaydedilen bu duygusal anlar, minik öğrencinin vatan sevgisi ve duyarlılığına odaklanarak öne çıktı.

Minik Sümeyye, gözyaşları içindeki duygularını şu şekilde ifade etti: 'Neden ağladığımı sorarsanız, duygulandım ve kalbimizde yaşadığını hissettim. Vatanı kuran Atatürk, düşmanlardan bizi korudu. Aramızdan ayrıldığını hissettim ve o yüzden duygulandım.' Okulun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, 'Biz Pınarlıbacı olarak vatan sevgisini içine sindiren çocuklar yetiştiriyoruz' ifadeleri kullanıldı. Minik öğrencinin duygu dolu anları, Atatürk'ü Anma Günü'nde yaşanan anlamlı bir anı olarak hafızalarda kaldı.

AW073641_02

AW073641_05

AW073641_06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Asgari Ücreti Ne Olacak? Vatandaş yine aç kaldı!

2024 Asgari Ücreti Ne Olacak? Vatandaş yine aç kaldı!