Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Aralık Ayında Antalya’da Deniz Keyfi: Termometreler Yükseldi

Aralık Ayında Antalya’da Deniz Keyfi: Termometreler Yükseldi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kışın soğuk etkisini gösterdiği bu dönemde, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aralık Ayında Antalya’da Deniz Keyfi: Termometreler Yükseldi
KAYNAK: İHA

Türkiye’nin birçok bölgesinde kışın soğuk etkisini gösterdiği bu dönemde, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece ölçüldüğü kentte, güneşli havayı fırsat bilenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın ediyor.

Konyaaltı Sahili’nde Yazdan Kalma Günler

Güneşli havayı görenlerin adresi olan Konyaaltı Sahili, yerleşik yabancıların yoğunlukta yaşadığı bir bölge. Denize girenlerin büyük çoğunluğunu turistler oluşturuyor. Turistler, çocuklarıyla birlikte deniz keyfi yapıyor. Bazı kişiler kano üzerinde eğlenceli dakikalar geçirirken, birçok kişi de kitap okuyarak zamanını değerlendiriyor. Kıyı şeridinde oluşan kalabalık, adeta yaz aylarını aratmıyor.

“Sağlığımı Akdeniz’e Borçluyum”

Konyaaltı sahiline gelerek denize giren İsmet Gültekin (72), "Deniz suyu sıcaklığı 20 derecenin altında değil, hava da 22 derece gibi hissediyorum. Kışın her zaman buraya gelerek denize girerim, çok güzel oluyor. Sağlığımı Akdeniz’e borçluyum. Gelecek arkadaşlara tavsiye ederim; tuzlu su ilaç gibi geliyor. Çoğu kişi su soğuk diye gelmiyor ama su soğuk değil, ben gelmeden duramıyorum. 10 dakika bana yeter, girince de çıkasım gelmiyor. Yağmurlu havada da denize girmek güzel olur” sözlerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu: Gazze operasyonu 'varoluş savaşı' devam edecek

Netanyahu: Gazze operasyonu 'varoluş savaşı' devam edecek