Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'ya İsrailli turist akını

Antalya'ya İsrailli turist akını

Antalya'nın Alanya ilçesine, İsrail'den gelen lüks bir kruvaziyer gemisi ile 1671 turist geldi. Gemiden inen turistler Alanya'ya turu atmaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya İsrailli turist akını
KAYNAK: Haber Merkezi

Panama bandıralı Crown Iris isimli kruvaziyer gemisi, İsrail'in Hayfa limanından hareket ederek Alanya'ya geldi. Gemide çoğunluğu İsrailli turistlerden oluşan 1671 yolcu ve 577 personel bulunuyor.

Geminin yanaştığı Alanya İskelesi'nde, turistler için karşılama töreni düzenlendi. Turistlerin bir bölümü kafileler halinde tur otobüslerine binerek Alanya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Bazı turistler ise kendi başlarına alışveriş yaptı.

Alanya'nın tarihi Kaleiçi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı gibi turistik yerleri gezen turistler, alışveriş için de İskele Caddesi'ndeki mağazaları dolaştı.

Alanya'da esnafın gözde mekânlarından birisi olan İskele esnafı, turistlerin ilçelerine gelmesinin kendilerine faydalı olduğunu söyledi. Bölgede esnaflık yapan Bülent Kahriman, "Geminin bize faydası büyük. 5-10 sene önce de geliyorlardı. İyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Birkaç yıl önce ara vermişlerdi, devamlı gelmeleri esnafın yararına olur" dedi.

Diğer esnaflar da günü birlik bu turların kendilerine faydalı olduklarını ve ekonomiye katkı sağladıklarını söylediler. Geminin gece saat 01.00'de Hayfa Limanı'na gitmek üzere Alanya'dan demir alacağı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
C*nsel içerikli paylaşım yaptı! Yargıtay zina saydı

C*nsel içerikli paylaşım yaptı! Yargıtay zina saydı