Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'ya Geçmiş Olsun Mesajı Ali Çandır'dan geldi

Antalya'ya Geçmiş Olsun Mesajı Ali Çandır'dan geldi

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. Valilik, olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya Geçmiş Olsun Mesajı Ali Çandır'dan geldi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalya'ya geçmiş olsun mesajı iletti. Çandır, şiddetli yağışların etkisiyle Antalya'nın merkez ilçelerinde meydana gelen su baskınları sonucunda zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve onları Allah'ın beterinden korumasını diledi.

Olumsuz Hava Koşulları ve Sel Felaketi

Gece saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli yağışlar, Antalya genelinde sel ve taşkınlara neden oldu. Birçok ev sular altında kalırken, şehirde ciddi hasarlar meydana geldi.

Okullar Bir Gün Süreyle Tatil Edildi

Antalya Valiliği, yaşanan olumsuz hava koşulları ve sel felaketi sebebiyle önlem aldı. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerindeki eğitim kurumlarında Hıfzıssıhha kararı uyarınca, 13 Şubat 2024 Salı günü eğitime bir gün ara verileceği açıklandı. Ayrıca, aynı ilçelerde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin bir günlük idari izinli sayılacağı belirtildi.

Motokuryelerin Trafik Durumu

Şiddetli yağış ve selin yol açtığı olumsuzluklar nedeniyle, Antalya'da motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmediği duyuruldu. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde ikinci bir duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motorin fiyatları tarihi zirveyi gördü!

Motorin fiyatları tarihi zirveyi gördü!