Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalyaspor’un küçük oyuncusu hayatını kaybetti

Antalyaspor’un küçük oyuncusu hayatını kaybetti

Antalyaspor'un altyapı sporcusu olan bir süredir tedavi gören, 2007 doğumlu Çınar Çelebi'nin hayatını kaybettiğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor’un küçük oyuncusu hayatını kaybetti

Antalyaspor bir süredir tedavi gören altyapı sporcusu, 2007 doğumlu Çınar Çelebi'nin hayatını kaybettiğini açıkladı. Cenazesinin Antalyaspor tesislerinde 01 Ağustos 2023 Salı günü (bugün) saat 15.00'te bir tören düzenlenecek.

Bir süredir tedavi gören alt yapı oyuncularını Kaybettiklerini paylaşan Antalyaspor, “Bir süredir tedavi gören altyapı sporcumuz, 2007 doğumlu Çınar Çelebi'nin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum evladımıza Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz” mesajını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Antalyaspor, “Çınar Çelebi için Hasan Subaşı Tesislerimizde 01 Ağustos 2023 Salı günü (bugün) saat 15.00'te bir tören düzenlenecektir. Çınar'ımızın cenazesi, ikindi namazına müteakip Meydan Kavağı Türbeli Mezarlığı'nda defnedilecektir” paylaşımını yaparak cenaze törenini duyurdu.

Trabzonspor’dan taziye

Trabzonspor da baş sağlığı mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Mesajında “Antalyaspor altyapı oyuncusu Çınar Çelebi'nin hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çınar Çelebi'ye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CAMİDE KÜLTÜR PROVOKASYONU

CAMİDE KÜLTÜR PROVOKASYONU