Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalyaspor Bisiklet Takımı Dalyan’da Kürsüye Çıktı

Antalyaspor Bisiklet Takımı Dalyan’da Kürsüye Çıktı

Antalyaspor Bisiklet Takımı, Muğla Valiliği, Ortaca Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun katkılarıyla bu yıl ilk defa düzenlenen Caretta Caretta Granfondo Bisiklet Yol Yarışı’nda kürsüye çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor Bisiklet Takımı Dalyan’da Kürsüye Çıktı
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalyaspor Bisiklet Takımı, Muğla Valiliği, Ortaca Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun katkılarıyla bu yıl ilk defa düzenlenen Caretta Caretta Granfondo Bisiklet Yol Yarışı’nda kürsüye çıktı. Yarış, 11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Muğla’nın Ortaca ilçesinde bulunan Dalyan Mahallesinde gerçekleşti.

Yarışa Katılanlar 

Yarışa Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Kazakistan, Almanya ve Ukrayna’dan toplam 354 sporcu katıldı. Antalyaspor bisiklet takımı ise yarışa 7 kişi ile katıldı ve Dalyan’dan 2 adet üçüncülük ile ayrıldı.

Uzun Parkur etabında Köyceğiz Gölü’nün etrafında 84.54 kilometre boyunca performans gösteren kırmızı beyazlı bisikletçilerden Haşim Köksal, Master Erkekler klasmanında; Melih Taş ise Elit Erkekler klasmanında birer adet üçüncülük alarak dereceye girdi.

Tırmanış mesafesi 574 metre olan ve yağmurun etkili olduğu yarışta yer alan diğer Antalyasporlulardan Adil Deniz Karacagil (Elit) ve Devrim Ardıç (Master) ikilisi kendi kategorilerinde sekizinci sıraları alarak ilk 10 içerisinde yer almayı başardı. Ancak Antalya temsilcisinin tecrübeli isimlerinden Nuri Acar, yaşanan talihsiz bir kaza sonucu yarışı tamamlayamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 19 Mayıs’a Özel Futbol Turnuvası

Antalya'da 19 Mayıs’a Özel Futbol Turnuvası