Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'nın Borcu Yok

Antalya'nın Borcu Yok

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 26'ncı Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri büyük bir heyecan ve coşkuya sahne oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'nın Borcu Yok
KAYNAK: İHA

Bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri, Antalya'nın yayla köylerinde binlerce Antalyalıyı bir araya getirdi. Şenliklerde sahne alan ünlü sanatçılar Koray Avcı ve Nazlı Öksüz, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Başkan Muhittin Böcek'ten Açıklamalar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şenliklerde yaptığı konuşmada, Antalya'nın mevcut durumunu ve seçim döneminde verdiği sözleri değerlendirdi. Başkan Böcek, "5 yıl önce beni bağrınıza bastığınızda Türkiye'nin en borçlu belediyesini devraldık. Ancak, tasarruflarımız sayesinde bugün itibarıyla hiçbir kurum ve kuruluşa borcumuz yok" dedi.

Başkan Böcek, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bugün burada Feslikan Yaylası'nda sizlerle bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. 30 yıldır yoluma devam ederken, hemşehrilerimden aldığım destekle görevimi yerine getirmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Feslikan Yaylası'nda Eğlence

Şenliklerde sahneye çıkan Nazlı Öksüz, Türk Halk Müziği'nin en sevilen parçalarını seslendirerek büyük beğeni topladı. Başkan Böcek ve katılımcılar, Öksüz'ün performansına eşlik ederek şenliğe renk kattı. Başkan Böcek, Öksüz'ün şarkılarıyla hemşehrileriyle birlikte türküler söyleyip dans ederek etkinliğin keyfini çıkardı.

Gelecek Dönem Planları

Başkan Böcek, gelecekte de şenliklere destek olmaya devam edeceğini belirterek, "Cem Kotan kardeşimle birlikte bu yıl şenliklerin düzenlenmesine katkı sağladık. Gelecek yıllarda da bu şenliklerin devam etmesini ve Antalya'nın kültürel zenginliklerinin yaşatılmasını sağlayacağız" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avustralya'nın Adelaide Kentinde Otobüste Bebek Kaçırma Girişimi: 1 Tutuklu

Avustralya'nın Adelaide Kentinde Otobüste Bebek Kaçırma Girişimi: 1 Tutuklu