Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'dan Bir Destek Daha! Ücretsiz Fideler Dağıtıldı!

Antalya'dan Bir Destek Daha! Ücretsiz Fideler Dağıtıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tarımsal üretime destek olmak amacıyla üreticilere ücretsiz fide dağıtımı gerçekleştirdi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'dan Bir Destek Daha! Ücretsiz Fideler Dağıtıldı!
KAYNAK: İHA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tarımsal üretime destek olmak amacıyla üreticilere ücretsiz fide dağıtımı gerçekleştirdi. Bu sezon başında 500 bin fideyi muhtarlar aracılığıyla kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlara dağıtan Başkan Yücel, “10 yılda Alanya’nın üreten ve çalışan bir toplum olması için ne gerekiyorsa yaptık. İnşallah bir 5 yıl daha Alanya’mız için güzel işler yapacağız” dedi.

Ücretsiz Fide Dağıtımı

Geçtiğimiz yıl kırsal bölgelerdeki üreticilere 400 bin ücretsiz fide dağıtımı gerçekleştiren Başkan Yücel, bu yıl da bu uygulamayı sürdürdü. Bu sezon başında 500 bin fideyi muhtarlar aracılığıyla üreticilere dağıttı.

Tarıma Destek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tarıma ve üreticilere her zaman destek vermeye, her zaman onların yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Yücel, “Alanya, iklimiyle, doğasıyla bir turizm kenti olduğu kadar aynı zamanda bir tarım kenti. Alanya’mızı ayakta tutan dinamiklerin başında tarım sektörü geliyor” dedi.

Arıcılık Sektörüne Destek

Başkan Yücel, arıcılık sektörüne de destek olduklarını belirtti. Kenti etkileyen yangın felaketinde kovanları yanan arıcılar için 3 bine yakın arı kovanını arı üreticilerle buluşturduklarını belirtti. Bu katkının sadece arıcılık sektörüne değil, aynı zamanda ekolojik dengeyi sağlamak için tarıma ve hayvancılığa da katkı sağladığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuğunuz ekran olmadan bir şey yemiyor mu?

Çocuğunuz ekran olmadan bir şey yemiyor mu?