Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'daki sel felaketi okulları da vurdu! Destek Ziyaretleri Sürüyor

Antalya'daki sel felaketi okulları da vurdu! Destek Ziyaretleri Sürüyor

Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi, sel felaketi sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım sonrası bir destek ziyareti daha aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'daki sel felaketi okulları da vurdu! Destek Ziyaretleri Sürüyor
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi sel felekatinden etkilenmişti. Dün okulun ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz gelmişti. Bugün ise Kepez Kaymakamı Nusret ŞAHİN ve Kepez İlçe Müdürü Kenan YAVUZ destek ziyaretinde bulundu.

Bir Teşekkür Paylaşımı Daha 

Okul, yapılan ziyareti, "Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret ŞAHİN ve Kepez İlçe Müdürümüz Sayın Kenan YAVUZ okulumuzu ziyaret ettiler. Desteklerini ifade ettiler kendilerine çok teşekkür ederiz" paylaşımını yaparak duyurdu.

Okula Ne Oldu?

Okul, yaşanan sel felaketi sonrası pansiyon ve yemekhanedeki oluşan zarar nedeniyle öğrenciler mağdur oldu. Antalya’da yaşanan sağanak yağış sonucunda okul pansiyonunun bodrum katını su bastı, mutfak ile ısıtma sistemleri tamamen sular altında kaldı. 

Eğitim Müdürlerinin Ziyareti ve Destekleri

Antalya TOBB Fen Lisesi Müdürü Tayyar Yetük, sel baskını sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'un ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz'un okulu ziyaret ederek desteklerini bildirdiğini paylaştı.

AFAD ve MEB AKUB Gönüllülerinin Yardımları

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB) gönüllüleri, felaketin ilk anından itibaren okulda yardım için görev aldı. Sağanak sonucunda su basan okul pansiyonunun bodrum katı ve mutfağı gönüllü ekipler tarafından temizlendi.

Okulun Teşekkür Mesajı

Antalya TOBB Fen Lisesi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Okul pansiyonumuzu basan suyun tahliyesinin ardından yardım için gelen AFAD ve MEB AKUB gönüllü ekiplerine çok teşekkür ederiz. Canla başla çalışıp pansiyonumuzun hızla kullanılabilir hale gelmesi için ellerinden geleni yapıyorlar” ifadelerini kullandı. Okul İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz’a da teşekkürlerini iletti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu Üniversitesi'nde Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı Açıldı

Kastamonu Üniversitesi'nde Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı Açıldı