Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Yaralar Sarılıyor!

Antalya'da Yaralar Sarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum felaketinden zarar gören üreticilere destek olmaya devam ediyor. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Yaralar Sarılıyor!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum felaketinden zarar gören üreticilere destek olmaya devam ediyor. Belediye, zarar gören seraları onarmak için naylon dağıtımı gerçekleştirdi.

Hortum Felaketinden Zarar Gören Üreticilere Destek

5 Mart’ta Kumluca ve Demre’de yaşanan hortum felaketinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, zarar gören üreticilere yardım elini uzattı. Belediye, Kumlucalı ve Demre Beymelekli üreticilere sera naylonları teslim etti.

Beymelekli Üreticilere Naylon Dağıtımı

Hortum felaketinin ardından kısa sürede afet bölgesine ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hasar tespit çalışması gerçekleştirdi ve Demre Hizmet Birimi önünde naylon dağıtımı yaptı. Ziraat Mühendisi Seyit Emre Bilici, “Bugün itibariyle Demre ilçemizin Beymelek Mahallesindeki mağdur üreticilerimizin sera naylonlarını teslim ettik. Bu teslimlerimiz ileriki günlerde de devam edecek” dedi.

Üreticilerin Mağduriyeti Giderildi

Kısa sürede çözüme kavuşan mağduriyetlerinden dolayı memnuniyet duyan Demreli üreticiler, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Beymelek Mahalle Muhtarı İbrahim Ünlü, “Kısa zamanda mahallemizden geçen hortum nedeniyle zarar gören vatandaşlarımıza Antalya Büyükşehir Belediyesinin göndermiş olduğu naylonları dağıtıyoruz. Muhittin Başkanımıza her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Üniversitesi’nde Ayı Krizi

Akdeniz Üniversitesi’nde Ayı Krizi