Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da VoSahne etkinliği büyük coşku ile gerçekleşti

Antalya'da VoSahne etkinliği büyük coşku ile gerçekleşti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, VoSahne'nin düzenlediği "Müzik Şehrin Kalbinde Konseri"ne katılarak Antalyalılarla bir araya geldi. Etkinlik, gençlerin yoğun ilgisiyle ve müzik dolu bir atmosferde gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da VoSahne etkinliği büyük coşku ile gerçekleşti
KAYNAK: Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, VoSahne'nin "Müzik Şehrin Kalbinde Konseri"ne katıldı. Antalyalılar yoğun ilgi gösterdiği bu müzik dolu etkinlikte keyifli zaman geçirdi. Başkan Muhittin Böcek, konserde yaptığı konuşmada, "Konserlerin iptal edilmediği günlerde buluşacağız" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gençlere verdiği değeri her fırsatta göstererek şehirde keyifli ve verimli zaman geçirmelerine katkı sağlıyor. Halkın kalbini kazanan Başkan Böcek, VoSahne müzisyenlerinin sahne aldığı "Müzik Şehrin Kalbinde Konserleri" ile gençlerin keyifli bir Pazar günü geçirmesini sağladı.

Dans Dolu Bir Gün

VoSahne etkinliği, Beach Park'ta bulunan Varyant Meydanı'nda gerçekleşti ve Antalya'nın yerel sanatçıları burada performans sergiledi. Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Burak Yeter de konuk sanatçı olarak sahne aldı. Gençler, 3 saat boyunca müziğin ritmine kapılarak dans etti.

Yoğun İlgi Gördü

Varyant Meydanı, gençlerin mutluluğunu yansıtan bir atmosfere büründü. Hem gençler hem de aileleri, bu güzel günü birlikte geçirmenin keyfini yaşadı. Etkinlik ayrıca SMA hastası Yusuf Yiğit bebeğin bağış kampanyasına da destek verildi.

Başkan Böcek de Katıldı

"Müzik Şehrin Kalbinde Konserleri"ne katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılar tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Böcek, yasaklanan konserlere dikkat çekerek, "Tüm Antalyalılar olarak, konserlerin iptal edilmediği günlerde buluşacağız inşallah. Ata'mızın, ‘Dünyanın en güzel şehri’ dediği Antalya'mızda böyle güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi. Etkinliğin sonunda Başkan Böcek, VoSahne temsilcilerine çiçek ve plaket takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Böcek Alanyalı üreticilerin zararlarını gideriyor

Başkan Böcek Alanyalı üreticilerin zararlarını gideriyor