Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Ucuz Pide Nerden Alınır?

Antalya'da Ucuz Pide Nerden Alınır?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pideyi Halk Ekmek Büfelerinde satışa sundu. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Ucuz Pide Nerden Alınır?
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pideyi Halk Ekmek Büfelerinde satışa sundu. 9 lira gibi uygun bir fiyatla satılan pideler, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ekonomik Zorluklara Karşı Halkın Yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, artan fiyatlar karşısında ekonomik anlamda zorlanan vatandaşların her zaman yanında olmayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Halkın Ekmeği Halk Ekmek” sloganıyla hayata geçirdiği Halk Ekmek Fabrikası, ucuz, kaliteli ve sağlıklı ekmek sunma amacı güdüyor. Fabrikada üretilen ekmeklerin yanı sıra, şimdi de Ramazan pideleri vatandaşa sunuluyor.

Piyasanın Altında Bir Fiyat: 9 Lira

Halk Ekmek Büfelerinde, Ramazan ayına özel olarak satışa sunulan pideler, piyasanın altında bir fiyatla, yani 9 lira karşılığında satılıyor. Halk Ekmek Büfesi’nden alışveriş yapan Nuriye Olcay, ekmeği her zaman buradan aldığını ve Ramazan’da pideyi de Halk Ekmek büfesinden alacağını belirtti.

Müdavimlerden Memnuniyet İfadeleri

Halk Ekmek Büfesi’nin müdavimlerinden emekli öğretmen Suat Demirayan ise Halk Ekmek Büfesi’nden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Uzun zamandır fiyatların artmadığını ve bu durumun vatandaşa önemli bir kolaylık sağladığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar’dan Laiklik Vurgusu

Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar’dan Laiklik Vurgusu