Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Yıl Kutlamaları başladı

Antalya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Yıl Kutlamaları başladı

Antalya'da düzenlenen törende Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlandı. İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'in yaptığı konuşmada, teşkilatın toplumun huzur ve güvenliğini sağlamadaki önemi vurgulandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Yıl Kutlamaları başladı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya'da Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Kutlamaları Gerçekleştirildi

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine vurgu yaptı. Türk Polis Teşkilatı'nın, yasalardan aldığı güç ve milletin desteği ile hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek toplumun gönlünde özel bir yer edindiğini belirtti.

Tören, Türk Polis Teşkilatı'nın Önemini Vurguladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen törene, birçok önemli isim katıldı. İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'in yanı sıra Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanı Hanifi Eker, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya Şube Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Aykut Baltacı ve diğer emniyet yetkilileri ile emekli personeller törende yer aldı.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.06.06

Türk Polis Teşkilatı'nın Önemi

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşundan bu yana ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu vurguladı. Çevik, teşkilatın, değişen teknolojiye ayak uydurarak vatanseverlik ruhuyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.06.09

Çevik, polisin sadece kanun uygulayıcı bir güç olmadığını belirterek, toplumun huzurunu ve anayasal haklarını koruma göreviyle toplumun yanında olduğunu dile getirdi. Polisin, devletin yardımsever ve şefkatli eli olduğunu vurgulayarak, milletin yaşadığı acılarında ve zor zamanlarında yanlarında olduklarını ifade etti.

Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın mensubu olmanın her zaman bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, teşkilatın vatandaşların güveni ve vatan sevgisiyle yoğrulmuş bir şekilde görev yaptığını söyledi.

Ekran Resmi 2024 04 08 11.04.03

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.06.06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa İnegöl'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı