Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da tansiyonu düşen kişinin acı sonu

Antalya’da tansiyonu düşen kişinin acı sonu

Antalya’da falezlerde tansiyonu düşen 58 yaşındaki adam, 15 metrelik yükseklikten şans eseri önce ağaçlık alana ardından toprak zemine düştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da tansiyonu düşen kişinin acı sonu
KAYNAK: İHA

Antalya’daki falezlerden düşen 58 yaşındaki Resul Gök, 15 metre yükseklikten önce ağaçlara sonra da toprağa çarparak hayatta kaldı. İtfaiye ekiplerinin zorlu bir kurtarma operasyonuyla çıkarılan yaralı adam hastaneye sevk edildi. Olay yerine yakın bir yerde bir gencin ise kurtarma çalışmaları sürerken falezlerin kenarında oturması görenleri şaşırttı. Olay, Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Kültür Parkı’ndaki falezlerde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, falezlerden birinin aşağıya düştüğünü fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler, yaklaşık 15 metre yükseklikten ağaçlık alana düşen Resul Gök’ü kurtarmak için hazırlık yaptı. Halatla aşağı inen itfaiye ekipleri, Gök’ü kemere bağlayarak yukarı çekti. Kurtarma anlarını sahile inen asansör bölümünden izleyen vatandaşlar ve turistler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kurtarma çalışmaları devam ederken olay yerinin 50 metre ilerisinde bir gencin falezlerin kenarında oturduğu görüldü. Başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Resul Gök, polise verdiği ilk ifadesinde tansiyonunun düştüğünü ve sonra kendini yerde bulduğunu anlattığı belirtildi. Resul Gök, tedavi için ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Silahlı kavga kurbanı küçük Fatma hayatını kaybetti

Silahlı kavga kurbanı küçük Fatma hayatını kaybetti