Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Özel Çocuklar Yeni Yılı Kutladı

Antalya'da Özel Çocuklar Yeni Yılı Kutladı

Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı tarafından Antalya’daki Engelsiz Kafe’de düzenlenen yeni yıl kutlaması, özel çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Özel Çocuklar Yeni Yılı Kutladı
KAYNAK: Muratpaşa Belediyesi/Bülten

Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı tarafından Antalya’daki Engelsiz Kafe’de düzenlenen yeni yıl kutlaması, özel çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

Müzik ve Eğlence Dolu Bir Gün

Muratpaşa’nın özel çocukları, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehit haberleri nedeniyle ertelenen yeni yıl programı, çocukların ve ailelerinin bir araya geldiği bir etkinlikle gerçekleşti.

Renkli Balonlar ve Palyaçolar

Engelsiz Kafe, renkli balonlarla süslendi ve etkinlikte palyaçolar da yer aldı. Yeni yıl pastasının kesilmesinin ardından çocuklar, velileri ve öğretmenleri müzik eşliğinde dans etti.

Güneş Altında Kar Partisi

Yemek ikramının ardından, 24 derece sıcaklıkta güneşin altında düzenlenen kar partisinde çocuklar beyazlara büründü.

Ailelerin Görüşleri

Özel gereksinimli Barbaros Furkan Sıvış’ın annesi Emine Sıvış, etkinliğin şehit haberleri nedeniyle ertelenmesinin ardından yeni bir katılım şansı yakaladıklarını belirtti. Sıvış, Engelsiz Kafe’nin etkinliklerine haftada iki gün katıldıklarını ve çocukların el becerileri, dans, müzik ve etkinliklerle dolu dolu zaman geçirdiklerini söyledi.

Engelsiz Kafe’nin Misyonu

Engelsiz Kafe sorumlusu Hande Aydurdu, 2024 yılı için umutlu konuştu ve “Umarım bundan sonra kötü haberler gelmez. Acıların, mutsuzlukların, felaketlerin son bulduğu bir yıl olur” dedi. Aydurdu, hem ailelere nefes aldırmak hem de çocuklara iyi bir gelecek sağlamak, farkındalık yaratmak olduğunu belirtti ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a özel çocuklar için Engelsiz Kafe’yi tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Juno Io'nun volkanik dünyasını yakın mesafeden görüntüledi

Juno Io'nun volkanik dünyasını yakın mesafeden görüntüledi