Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da öğretmenler bandosu 19 Mayıs bayramına renk kattı

Antalya'da öğretmenler bandosu 19 Mayıs bayramına renk kattı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Konyaaltı ilçesinde bulunan Dr. Cahit Ünver İlkokulu öğretmenleri, kurdukları bando ile bayramı kutladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da öğretmenler bandosu 19 Mayıs bayramına renk kattı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Dr. Cahit Ünver İlkokulu öğretmenleri tarafından kurulan ve Antalya’da ilk olan öğretmenler bandosu bayramı coşkuyla kutladı. Öğretmenler, bayrama özverili bir çabayla haftalar boyunca yaptıkları hazırlıklar sonrası yurttaşlarla beraber kutladılar. 15 öğretmenden oluşan ekipten oluşan bando grubu ve projesi, okulun Müzik Öğretmeni Cevdet Özeren’in önderliğinde kuruldu. 20 Mayıs 2024 tarihinde de okulda öğrencilerle beraber gerçekleşecek olan kutlama, velilerin ve halkında katılacağı renkli anlara sahne olacak. 

Öğretmenler tarafından yapılan ortak açıklamada, "Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve yurttaşlarımıza örnek olacak bu gönüllü projelerin artması temennisiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, Gençlerimizin sonsuza dek Cumhuriyetimize sahip çıkacağı bir şekilde bayramını kutluyoruz” denildi.

Antalya'da öğretmenler korosu 19 Mayıs bayramına renk kattıAntalya'da öğretmenler korosu 19 Mayıs bayramına renk kattıAntalya'da öğretmenler korosu 19 Mayıs bayramına renk kattıAntalya'da öğretmenler korosu 19 Mayıs bayramına renk kattıAntalya'da öğretmenler korosu 19 Mayıs bayramına renk kattı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Peru Trans Bireyleri Akıl Hastası Olarak Tanımlayan Yasa Tasarı Hazırladı

Peru Trans Bireyleri Akıl Hastası Olarak Tanımlayan Yasa Tasarı Hazırladı