Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da kiracı tahliyesi bakın nasıl karakolluk oldu

Antalya'da kiracı tahliyesi bakın nasıl karakolluk oldu

Antalya’da evden çıkarılmak istenen kiracı kadın, polisin müdahalesiyle zorla çıkarıldı. İşte o görüntüler...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da kiracı tahliyesi bakın nasıl karakolluk oldu

Antalya’da evden çıkarılmak istenen kadın, icra memurlarına bıçak ve satırla karşı koydu. Polisler, kalkanlarla balkona girerek kadın ve kızını zorla aşağıya indirdi. Genç kız, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmaktan çekinmedi. Anne ve kızı polisler tarafından sakinleştirilerek anne hastaneye, kız ise emniyete götürüldü.

Olay, bugün saat 11.30 civarında Kepez ilçesindeki Sütçüler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre; 3 katlı bir binanın 3. katında oturan Şerife E., ev sahibinin tahliye talebini reddetti. Ev sahibi, kiracısının evi boşaltmaması üzerine mahkemeye başvurdu. 2 yıl süren yargılama sonucunda mahkeme tahliye kararı verince icra memurları kararı uygulamak için eve geldi. Şerife E. ve kızı Sude E., icra memurlarını kapıdan kovarak evden ayrılmayacaklarını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

Polisleri gören kadın, eline bıçak ve satır alarak balkona çıktı. Polisler, kadına müdahale etmek için itfaiye ve sağlık ekiplerinden destek istedi. Anne zorla ikna edildi, kızı basın mensuplarına saldırdı Polis ve itfaiye ekipleri, içeriden kilitli olan kapıyı açmak ve anne kızı ikna etmek için merdivenle yukarı çıktı. Polisler, kadının elindeki bıçak ve satıra karşı kalkanlarla balkondan eve girdi.

Anne ve kız, polisler tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi. Bu esnada emniyete gitmek istemeyen anne ve kızı polislere direndi. Kendilerinin görüntülendiğini fark eden kız ise gazetecilere saldırdı. Polislerin araya girmesiyle anne sağlık ekiplerine teslim edilirken, kızı ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İşlemler bittikten sonra ekipler tahliye kararını yerine getirmek için eve girdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliler Ankara’da buluşacak! Emeklinin sorunu örgütlenmeyle çözülecek

Emekliler Ankara’da buluşacak! Emeklinin sorunu örgütlenmeyle çözülecek