Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da Kasım Ayında Termometreler şaşırttı!

Antalya’da Kasım Ayında Termometreler şaşırttı!

Antalya, hafta sonu etkili olan sağanak yağışın ardından bugün bahardan kalma bir hava ile karşılaştı. Kasım ayı olmasına rağmen termometreler 30 dereceyi gösterdi ve nem oranı yüzde 75’e kadar çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kasım Ayında Termometreler şaşırttı!
KAYNAK: İHA

Antalya, hafta sonu etkili olan sağanak yağışın ardından bugün bahardan kalma bir hava ile karşılaştı. Kasım ayı olmasına rağmen termometreler 30 dereceyi gösterdi ve nem oranı yüzde 75’e kadar çıktı. Bu durumu fırsat bilen, sahile gelen çoğunluğu turist olan binlerce kişinin güneşlenip denize girmesine olanak sağladı.

Turistler ve Vatandaşlar Sahilleri Doldurdu

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık ve yüzde 75’lere varan nem, kentin sahillerini doldurdu. Konyaaltı Sahili’nde hem turistler hem de kent sakinleri güneşlenerek denize girmeyi ihmal etmedi.

Kasım Ayında Bile Denize Girebiliyoruz

Deniz keyfi yaşayan vatandaşlardan biri, Antalya’nın dört mevsimi bir arada yaşatan iklimini özetledi: “Kasım ayında bile denize girebiliyoruz. Yazlar uzadı gibi, dün yağmur vardı ama bugün yazdan kalma bir hava var. 4 mevsimi bir arada yaşıyoruz ama genelde kış ayını görmüyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Belediyesi Londra Turizm Fuarı’nda İlçeyi Tanıtıyor

Kemer Belediyesi Londra Turizm Fuarı’nda İlçeyi Tanıtıyor