Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da elektriği kesilecek ilçeler ve mahalleler

Antalya'da elektriği kesilecek ilçeler ve mahalleler

Antalya’nın bazı ilçe ve mahallelerinde 10 Aralık 2023’te elektrik kesintileri olacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da elektriği kesilecek ilçeler ve mahalleler

Antalya’nın bazı ilçe ve mahallelerinde 10 Aralık 2023’te elektrik kesintileri olacak. Kesintiler, AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün planlı yatırım ve bakım çalışmalarından kaynaklanıyor. Kesintilerin ne zaman biteceğini merak eden vatandaşlar, internet üzerinden araştırma yapıyor.

Kesintilerin hangi bölgeleri ve saatleri kapsadığı aşağıda listelenmiştir:

Aksu ilçesinde Gaziler, Karaçallı, Solak, Topallı ve Nizamlar mahalleleri ile Kepez ilçesinde Gaziler mahallesinin bazı sokakları 09:00-16:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Döşemealtı ilçesinde Yeniköy, Çıplaklı ve İnönü mahallelerinin bazı sokak ve caddeleri 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Gazipaşa ilçesinde İnceğiz mahallesinin Ürünlüce sokak ve civarı 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisinden etkilenecek.

İbradı ilçesinde Başlar, Yukarı Kovaalanı, Yukarı Soğukoluk, Çukurviran, Maşat mahalleleri ile İbradı Derebucak İbradı yolu ve Makyol İnşaat Özel Tr Akçeşme Mevki 09:00-16:00 saatleri arasında elektriksiz bırakılacak.

Kaş ilçesinde Gökpınar, Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle, Küçüksöğle, Bayındır, Bozhöyük, Gölova, Karaköy, Özdemir, Çobanisa, Çukurelma, Gümüşyaka, Çalpınar, Kızılpınar, Düdenköy, Eymir, Beyler, Göltarla, Yakaçiftlik, Karamık, Pirhasanlar, Tavullar, Mursal, Kuzköy, Yuva, Kışla, Yalnızdam, Salur, Yılmazlı, Yapraklı, Eskihisar, Yörenler, Dereköy, Macun, Hacıyusuflar, Sarılar, Hacımusalar, İslamlar, Tekke, Akçaeniş, Zümrütova, Armutlu, Afşar, Kızılca, Çaybaşı, Akçay, Ahatlı, Çukurbağ, Kızılağaç, Bayındır, Ağullu, Kılınçlı, Yeşilbarak, Gömbe, Cemre, Belenli, Kapaklı, Sinekçi, Sütleğen, Beldibi, Şemsi ve Çimbir mahalleleri 00:30-08:00 saatleri arasında TEİAŞ’ın çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşayacak.

Korkuteli ilçesinde Manay mahallesinin 21003 sokak ve çevresi 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisine maruz kalacak.

Kesintilerin saat 09:00 ile 11:00 arasında olması bekleniyor. 

Elmalı ilçesinde Ovacık mahallesi.

Korkuteli ilçesinde Aşağıpazar, Büyükköy, Kargalık, Karşıyaka, Küçükköy, Küçüklü, Kiremitli, Taşkesiği, Uzunoluk, Yazır, Yeni ve İmrahor mahalleleri ile bunlara bağlı bazı sokak ve caddeler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ender Saraç'la ilgili canlı yayında mide bulandıran iddialar

Ender Saraç'la ilgili canlı yayında mide bulandıran iddialar