Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Bayramlaşma Programı

Antalya'da Bayramlaşma Programı

Antalya Vali Vekili Hulusi Arat, Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Bayramlaşma Programı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Vali Vekili Hulusi Arat, Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı. Bayram namazı sonrası çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Arat, huzurevi sakinlerinden güvenlik güçlerine kadar geniş bir kesimle bayram coşkusunu paylaştı.

Huzurevi Ziyareti

Vali Vekili Arat, ilk olarak Antalya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Arat, onlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinleriyle yapılan bu samimi buluşma, bayramın anlam ve önemini bir kez daha pekiştirdi.

A W229337 03

Güvenlik Güçlerinin Bayramı ve Babalar Günü Kutlaması

Arat, huzurevi ziyaretinin ardından Aksu ve Döşemealtı yol kontrol noktalarını ziyaret etti. Görevi başında bulunan Emniyet ve Jandarma personelinin bayramını telsiz aracılığıyla kutlayan Arat, güvenlik güçlerine görevlerinde kolaylıklar diledi. Ayrıca, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü de unutmayarak kutlamalarda bulundu.

Şehir Hastanesi'nde Tedavi Gören Vatandaşlara Ziyaret

Programının son durağında Antalya Şehir Hastanesi'ne geçen Arat, burada tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastaların sağlık durumu hakkında doktorlardan ve ailelerinden bilgi alan Arat, hastalara acil şifalar dileyerek bayram hediyelerini takdim etti. Hastane personeli ile de bayramlaşan Arat, onların da bayramını kutlayarak moral verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan Satılık Kelepir VOLKSWAGEN

İcradan Satılık Kelepir VOLKSWAGEN