Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da anlamlı sergi!

Antalya'da anlamlı sergi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da anlamlı sergi!
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, Büyükşehir Belediyesi fuayesinde açıldı.Büyükşehir’de Dünya Engelliler Günü Alper Kocabıyık resim sergisi (9)Büyükşehir’de Dünya Engelliler Günü Alper Kocabıyık resim sergisi (9)

Serginin Açılışı

Serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural ile davetliler katıldı. Açılışta konuşan Genel Sekreter Tuncer, sevginin olduğu yerde hiçbir engelin olmadığını belirtti ve Alper Kocabıyık’ın çabası ve azmi için teşekkür etti.Büyükşehir’de Dünya Engelliler Günü Alper Kocabıyık resim sergisi (10)

Sergi Hakkında

Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın yaptığı 40 tablonun bulunduğu sergi, Büyükşehir Belediyesi fuayesinde ziyaretçilere açıldı. Sergi, 1 - 8 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

Alper Kocabıyık Kimdir?

Alper Kocabıyık, engellerini aşarak sanat eserleri üreten bir sanatçıdır. Bu sergide, onun yaptığı 40 tablo sergilenmektedir. Serginin açılışında, Kocabıyık’ın annesi Hafize Öztürk’e de teşekkür edildi.

Bu sergi, engellerin aşılabileceğini ve herkesin sanat yoluyla ifade edebileceğini gösteriyor. Sergiyi ziyaret etmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK Uzmanı anlattı: Asgari ücret 20 bin TL olabilir

SGK Uzmanı anlattı: Asgari ücret 20 bin TL olabilir