Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da Acılı Baba Bir Acıyla Daha Karşı Karşıya

Antalya’da Acılı Baba Bir Acıyla Daha Karşı Karşıya

Antalya’nın Serik ilçesinde, sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve hastanedeki 23 günlük yaşam savaşını kaybeden Mahra Melin Pınar’ın ceza davasının duruşması yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Acılı Baba Bir Acıyla Daha Karşı Karşıya
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Serik ilçesinde, sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve hastanedeki 23 günlük yaşam savaşını kaybeden Mahra Melin Pınar’ın ceza davasının duruşması yapıldı. Duruşmada, dosyadaki eksiklik nedeniyle davanın görülmesinin durdurulmasına karar verildi.

Kaza ve Sonrası

5 Mart 2022 tarihinde Belek Mahallesinde sokak köpeklerinden kaçarken kamyon altında kalan Mahra Melin Pınar, 28 Mart’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ceza Duruşması ve Karar

Serik 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ceza duruşmasına Mahra Melin’in babası Murat Pınar ve annesi Derya Pınar, avukatları Anılcan Öcal, Devrim Koçak ile Meltem Zorba ve ailenin çok sayıda yakınları katıldı. Mahkeme heyeti, dosyada sanık olarak yer alan Serik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü G.G. M’nin memur olması ve idari makamlardan soruşturma izni alınmadığı eksikliği nedeniyle ilgili memurun soruşturma izninin alınmasına kadar davanın durdurulmasına karar verdi.

Aile ve Avukatların Açıklamaları

Duruşma sonrası adliye önünde açıklamada bulunan baba Murat Pınar, kızının başıboş köpekler tarafından kovalanması sonucu geçirdiği trafik kazası nedeniyle tüm sorumlulardan şikayetçi olduklarını belirtti. Ailenin avukatlarından Meltem Zorba ve Devrim Koçak ise, yargının ve adaletin çalışabilmesi için sorumlular hakkında mutlak suretle soruşturma izni verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan: "Borçlar Artıyor Hangi Belediyeler Etkileniyor?"

Bakan Işıkhan: "Borçlar Artıyor Hangi Belediyeler Etkileniyor?"