Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Yasta! Metehan Akbulut'tan Acı haber

Antalya Yasta! Metehan Akbulut'tan Acı haber

Sol Parti üyesi ve Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Metehan Akbulut, uzun süreli hastalığı sonucu hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Yasta! Metehan Akbulut'tan Acı haber

Sol Parti üyesi ve Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Metehan Akbulut, uzun süreli hastalığı sonucu hayatını kaybetti.

Sol Parti’den Açıklama

Sol Parti Antalya İl Yönetim Meclisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Akbulut’un vefatını duyurdu. Paylaşımda, “Yoldaşımız sevgili Metehan Akbulut uzun süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle vefat etmiştir. O’nun mücadelesi yıldızlı yolumuzda ışık olmaya devam edecek. Seni unutmayacağız…” ifadelerine yer verildi. Cenaze programının ayrıca paylaşılacağı belirtildi.

Metehan Akbulut hayatını kaybetti!

Alper Taş’tan Taziye Mesajı

Sol Parti Genel Başkanı Alper Taş, sosyal medya hesabından Akbulut’un vefatı üzerine bir paylaşım yaptı. Taş, paylaşımında “Sevgili canımız, yoldaşımız Metehan Akbulut anın, güzelliğin, mücadelen yüreğimizde ve kavgamızda her daim taze ve sıcak kalacak.” ifadelerini kullandı.

Ankara Tabip Odası’ndan Taziye Mesajı

Ankara Tabip Odası da Akbulut’un vefatı üzerine bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, “İyi hekimlik değerleri ışığında, sağlık hakkı ve işçi sağlığı mücadelesini her alanda sürdüren meslektaşımız, yol arkadaşımız; Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri, TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu Başkanı, SES Antalya Şube eski Yönetim Kurulu üyesi Dr. Metehan Akbulut’u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun.” ifadeleri kullanıldı.

Antalya Tabip Odası'dan Taziye Mesajı 

Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi ve TTB İşyeri Hekimliği Kol Başkanı Dr. Metehan Akbulut hayatını kaybetti. Antalya Tabip Odası tarafından duyurulan vefat haberinin ardından meslektaşları, sendika yöneticileri ve üyeleri Akbulut’un tedavi gördüğü hastaneye akın etti. ATB açıklamasında, Akbulut’un ailesine sevenlerine ve sağlık camiasına baş sağlığı diledi.

Metehan Akbulut Kimdir?

Dr. Metehan Akbulut, önceki dönem Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Yönetim Kurulu üyesi ve Sol Parti üyesiydi. Uzun süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle vefat etti.

Metehan Akbulut Cenazesi ne zaman?

Cenaze töreni Saat 11.00 Uncalı Mezarlığı saat 12.30' da Nazım Hikmet Kongre Merkezi Salonunda cenaze töreni ,saat 15.00 de Ermenek Mahallesi bulunan evinde törenin ardından saat 16.00 ' da Ermenek Mezarlığına

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacağı tarih açıklandı

AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarını tanıtacağı tarih açıklandı