Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Sosyal Belediyecilikte İlk 100 Günde En İyi Çıkış Yapan Belediye Seçildi

Antalya Sosyal Belediyecilikte İlk 100 Günde En İyi Çıkış Yapan Belediye Seçildi

Kamu Teknoloji Platformu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çıkış yapan belediyeleri değerlendirdi. Yayımlanan rapora göre, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeleri hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi zirvede yer aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Sosyal Belediyecilikte İlk 100 Günde En İyi Çıkış Yapan Belediye Seçildi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Kamu Teknoloji Platformu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çıkış yapan belediyeleri değerlendirdi. Yayımlanan rapora göre, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeleri hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi zirvede yer aldı. Değerlendirme sonuçlarına göre, ikinci sırada Ankara Büyükşehir Belediyesi, üçüncü sırada Mersin Büyükşehir Belediyesi, dördüncü sırada İzmir Büyükşehir Belediyesi bulunuyor. İstanbul ve Muğla Büyükşehir Belediyeleri ise beşinci sırayı paylaştılar.

Raporda, kadın, çocuk, genç, engelli, emekli/yaşlı, çiftçi, sokak hayvanları ve diğer sosyal çalışma kategorilerinde yapılan projelerin kapsamı, yenilikçi yaklaşımları ve vatandaşlara sağladığı doğrudan faydalar detaylı bir şekilde ele alındı. Bu kategorilerdeki başarılı çalışmalarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi, en yüksek puanı alarak birinci oldu.

Başkan Böcek: "Herkese Eşit Hizmet İlkesiyle Çalışıyoruz"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, raporun yayımlanmasının ardından yaptığı açıklamada, halka dokunan hizmetler ürettiklerini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu tür değerlendirmeler bizim için çok kıymetli. 'Herkesin Başkanı' olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla Antalya halkına hizmet ediyoruz. Ekonomik olarak zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde, doğrudan halka dokunan hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Gençten yaşlıya, çocuktan çifte, tüm Antalyalılara eşit mesafede durarak yeni hizmetler üretmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Dimitrios Kourbelis ile sözleşmeyi karşılıklı feshetti

Trabzonspor Dimitrios Kourbelis ile sözleşmeyi karşılıklı feshetti