Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya’da “Gök Girsin Kızıl Çıksın” Diye Seslendi

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya’da “Gök Girsin Kızıl Çıksın” Diye Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya’da Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in proje tanıtım programına katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Milletvekili  Abdurrahman Başkan, Alanya’da “Gök Girsin Kızıl Çıksın” Diye Seslendi
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya’da Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in proje tanıtım programına katıldı.

Alanya’nın İl Olması İçin Söz Verdi

Başkan, konuşmasında Alanya’nın il olması için çok çalışacaklarının sözünü verdi. Kendi adına da, “Alanya’nın plaka numarasının 82 olması için uğraşmazsam gök girsin kızıl çıksın” dedi.

Alanya 5

Yücel’in Hizmet Yolunda Ustalığı

Başkan Adayı Yücel’in Alanya’ya hizmet yolunda çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemini tamamladığına dikkat çeken Başkan, Yücel’in yaptıklarına ve yapacaklarına şu andaki bütün adayların hayalleri bile yetişemeyeceğini belirtti.

“Bizler Maviye Aşığız”

Başkan, maviye olan sevdalarının 1881’de Selanik’te açılan bir zift gözle başladığını, sonra mavi vatan, Antalya ve Alanya olduğunu ve Alanya’ya hizmet olarak döndüğünü ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın Devamı

Başkan, Cumhur İttifakı’nın kapalı kapılar ardında değil, Türk milletinin yüreğinde kurulduğunu ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Alanya’nın Plaka Numarası İçin Söz

Başkan, MHP milletvekilleri olarak Alanya’nın plaka numarasının 82 olması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde il olması için çalışmaya söz verdiklerini ifade etti.

Belediye Hizmetleri ve Milletin Gönlü

Başkan, belediye hizmetlerini ancak milletin gönlüne girerek yapabileceklerini, sadece onların gönüllerine girerlerse, onların çocuklarının geleceği için çaba sarf ederlerse, bu vatana, bu millete, bu analara babalara sözlerini yerine getirmiş olacaklarını belirtti.

Önümüzdeki Süreç

Başkan, önümüzdeki süreç içerisinde Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Hakan Tütüncü’nün belediye başkanlıklarını kazanacağına inandığını ifade etti. Tütüncü’nün Kepez’de çıraklığını ve kalfalığını tamamladığını ve şimdi Antalya’yı yönetmeye ve Antalya’nın ustası olmaya talip olduğunu belirtti. Başkan, 31 Mart’ta Alanya ve Antalya olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ve belediye başkanlıklarını Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli’nin huzurlarına başları dik olarak çıkacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meksika Karteli Yasa Dışı Olarak ABD Sınırını Geçmeye Çalışan Göçmenlere Ateş Açtı

Meksika Karteli Yasa Dışı Olarak ABD Sınırını Geçmeye Çalışan Göçmenlere Ateş Açtı