Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Kapanan Yol Kalmayacak!

Antalya Kapanan Yol Kalmayacak!

Hafta sonu Antalya’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, kent merkezi ve ilçelerde bazı olumsuzluklara neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kapanan Yol Kalmayacak!
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Hafta sonu Antalya’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, kent merkezi ve ilçelerde bazı olumsuzluklara neden oldu. Gazipaşa, Alanya ve Kaş ilçelerindeki bazı yollar heyelan nedeniyle kapandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu olumsuzluklara dört koldan müdahale ederek kapanan yolları trafiğe açtı.

Gazipaşa’da Heyelan Sonucu Kapanan Yol Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yol ekipleri, Gazipaşa ilçesine bağlı Sugözü Grup Yolunun Belbaşı mevkiindeki heyelan sonucu kapanan bölümüne müdahale etti. Sağanak yağışla birlikte grup yoluna yuvarlanan dev kaya parçaları, araç trafiğinin bir süre kapanmasına neden oldu. Gelen ihbarlar üzerine bölgeye sevk edilen Büyükşehir Belediyesinin iş makineleri, kapanan yolu tekrar araç trafiğine açtı.

Alanya’da Yollar Yarıldı, Toprak ve Taşla Doldu

Sağanak yağış ve fırtına Alanya’da da etkili oldu. Alanya kırsalında yağışlar sonrası yollar yarıldı, toprak ve taşla doldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri bölgeye hemen ekiplerini göndererek çalışma başlattı. Kapanan şarampol ve büzler açılırken, yoldaki taş ve çamur da greyder tarafından temizlendi.

Kaş Kalkan Yolu Temizlendi

Öte yandan Antalya’nın Kaş ilçesi Kalkan yolunda da çalışma yapıldı. Karayolları ekiplerine yardım edilerek Kaş Kalkan yolu temizlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın Nazilli'de mahkemeden satılık 108 m² 3+1 daire

Aydın Nazilli'de mahkemeden satılık 108 m² 3+1 daire