Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Halk Etten Memnun

Antalya Halk Etten Memnun

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, vatandaşlara uygun fiyatlı et ve et ürünlerini sunmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Halk Etten Memnun
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, vatandaşlara uygun fiyatlı et ve et ürünlerini sunmaya devam ediyor. Serik’te 4 yıl önce hizmete açılan Halk Et Mağazası’nda bugüne kadar yaklaşık 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı.

Halk Et Satış Mağazalarına İlgi Artıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazalarına ilgi her geçen gün büyüyor. Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen et ürünleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Halk Et Serik Mağazası

2 Ekim 2020’de Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’nde açılan Halk Et Serik Mağazası, bugüne kadar 80 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Mağazada 4 yılda satılan et ve et ürünü miktarı 122 bin 728 kilograma ulaştı.

Antalya Halk Etten MEmnun

Vatandaşların Görüşleri

Halk Et Satış Mağazası, vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunuyor. Mağazanın açıldığı günden bu yana müdavimi olan Erdoğan Tokdemir, hizmetten çok memnun olduğunu belirtti. Ayrıca, Yurdagül Doğan da ürünlerin taze ve fiyatların makul olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kontrolden çıkan araç zincirleme kaza yaptı

Kontrolden çıkan araç zincirleme kaza yaptı