Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya EMITT Fuarı’nda Tanıtılıyor

Antalya EMITT Fuarı’nda Tanıtılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya EMITT Fuarı’nda Tanıtılıyor
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. Başkan Böcek, Antalya’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu önemli etkinlikte yer aldı.

Antalya Standına Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (ANTAB) çatısı altında fuarda yer alan Antalya standı, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Başkan Böcek, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT Fuarı’nda Antalya ve ilçe stantlarında misafirlerini ağırlayarak Elmalı’ya özgü helva ikramında bulundu.

Antalya’yı En Güzel Şekilde Tanıtacağız

Başkan Böcek, EMITT’in tüm dünyadan katılımcılar, tur operatörleri, turizm sektörü temsilcileri ve tatilcileri buluşturan bir fuar olduğunu belirtti. Fuarda açtıkları stant ile Antalya’yı dünyaya en güzel şekilde tanıtacaklarını söyledi. Başkan Böcek, Antalya’nın geçen yıl tüm zamanların turizm rekorunu kırdığını belirterek, “16 milyon yabancı, 10 milyon da yurdum insanıyla beraber 26 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan bir Antalya olarak inşallah 2024 yılında da daha çok ziyaretçisi olan bir turizm sezonu bekliyoruz” dedi.

EMITT Fuarı, 9 Şubat 2024 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meta yapay zeka ile üretilen görselleri işaretleyecek

Meta yapay zeka ile üretilen görselleri işaretleyecek