Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir'den ulaşıma 100. yıl hediyesi

Antalya Büyükşehir'den ulaşıma 100. yıl hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlayacak. Belediyeye ait resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ve nostalji tramvayı 29 Ekim Pazar günü ücretsiz olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir'den ulaşıma 100. yıl hediyesi
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vatandaşlarımızın bayram coşkusuna ortak olması için toplu ulaşım araçlarını ücretsiz yapacağız. 29 Ekim Pazar günü belediyemiz bünyesindeki tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecektir. Vatandaşlarımız, toplu ulaşım araçlarıyla rahatça bayram kutlamalarına katılabilirler" ifadelerine yer verildi.

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak için Antalya'da düzenlenecek etkinliklerde vatandaşlar, toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanarak ulaşımlarını kolayca sağlayabilecekler.

Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamak için ücretsiz ulaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım araçlarını ücretsiz yapması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, bu uygulamanın Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamalarına katkı sağlayacağını ifade ettiler.

"Cumhuriyet'imizin 100. yılını coşkuyla kutlamak için Antalya'ya geleceğiz. Belediyenin toplu ulaşım araçlarını ücretsiz yapması, bizim için büyük bir kolaylık olacak. Bu uygulama için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyalı miniklerden 100. yılda özel koreografi

Antalyalı miniklerden 100. yılda özel koreografi