Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden her mahallenin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden her mahallenin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, İbradı’nın Ormana Mahallesi’nde içme suyu imalatı çalışması gerçekleştiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden her mahallenin yanında

Yaz aylarında nüfusun artmasıyla birlikte içme suyu sıkıntısı yaşayan Ormana Mahallesi’nin su sorunu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulacak.

2021 yılında bulunan yeni içme suyu kaynağı, 2 bin 700 metrelik hat imalatı ile Söğüt kaptajına ulaştırılıyor. Buradan Onas içme suyu deposuna aktarılacak olan doğal kaynak suyu, Ormana halkının sorununa çare olurken, ilerleyen zamanda oluşabilecek su sıkıntısının da önüne geçecek.

Ormana sakinlerinden teşekkürler

Ormana Mahalle Muhtarı Fikret Canbaş, Ormana’nın doğal kaynak suyuna kavuşacağını belirterek, “İçme suyunu Ormana’mıza ulaştırdığı için Başkanımız Muhittin Böcek’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Ormana sakinlerinden Ali Kocakulak da bölgede yaz aylarında su sıkıntısı yaşandığına dikkat çekerek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynak suyunu ana şebekeye bağlamak üzere büyük bir çalışma yapıyor. Gelip en ücra köşede bile bizi buldukları için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışmalar tamamlandığında Ormana Mahallesi, kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu bal hem şifa veriyor hem cep yakıyor

Bu bal hem şifa veriyor hem cep yakıyor