Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan Coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan Coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan Coşkusu
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor. Belediye, Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali ile Antalyalı çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatıyor.

Çocuklar ve Uçurtmalar Gökyüzünü Süslüyor

Festival kapsamında, çocuklara ücretsiz dağıtılan renkli uçurtmalar gökyüzünü süslüyor. Aileleriyle birlikte uçurtma uçuran çocuklar, keyifli vakit geçiriyor.

Dolu Dolu Etkinlik Programı

Cam Piramit Kral Yolu’nda düzenlenen festivalde, uluslararası çocuk dans gösterileri, animasyon ve sahne gösterileri, zıpzıp balonları, maskot şovları, gençlik orkestrası, ahşap zeka ve beceri oyunları, sağlık eğitimleri, okçuluk eğitimi, basketbol, masa tenisi, spor aktiviteleri, yüz boyama, panayır oyunları, Bando ve Kent Orkestrası konserleri, Çizgi Karakterler Bandosu şarkılarıyla çocuklar eğlenceli bir gün yaşıyor.

Dünya Çocukları Antalya’da

15 farklı ülkeden Çocuk Bayramı’nı kutlamak için Antalya’ya gelen çocuklar, dans gösterileriyle etkinliklere renk katıyor. Ülkelerine özgü müzik ve danslarıyla rengarenk kıyafetler içindeki dünya çocukları ilgi odağı oluyor.

23 Nisan’da Türk Yıldızları Gösterisi

Uçurtma ve Çocuk Festivali, 23 Nisan Salı günü de devam edecek. Bubble Show, Uluslararası Moda Haftası Çocuk Defilesi, Jonglör Gösterisi, İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Çocuk Korosu konseri gibi bir dizi etkinlik düzenlenecek. Ayrıca, saat 16.00’da Konyaaltı Sahili’nde düzenlenecek Türk Yıldızları gösterisi, 23 Nisan kutlamalarına ayrı bir renk ve heyecan katacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşı olmayanlar hangi hastalıkları yayıyor?

Aşı olmayanlar hangi hastalıkları yayıyor?