Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Çukurelma yolunda

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Çukurelma yolunda

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi yolunda sathi kaplama çalışmaları yapıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Çukurelma yolunda
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Konforlu yol

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri daha önceden deforme olan yolda önce alt yapı ve hazırlık çalışması yaptı. Ardından yolda asfalt çalışması başlatıldı. Çukurelma Mahallesi yolu asfalt çalışmaları tamamlandığında güvenli ve konforlu hale gelecek.

Hayırlı olsun

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve Çukurelma Mahalle Muhtarı Mustafa Kocabıyık ile birlikte yapılan sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Çukurelma Mahallesi Muhtarı Mustafa Kocabıyık:

"Elmalı ilçemize bağlı Çukurelma Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyemiz tarafından sathi asfalt çalışması yapılıyor. Yolumuz çok bozuktu, artık daha konforlu bir şekilde ulaşım sağlayacağız. Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk:

"Elmalı ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çukurelma Mahallemizin yolu da Büyükşehir Belediyemiz tarafından sathi asfaltlama çalışması ile yenileniyor. Yolumuzun daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliler bu fırsatı kaçırmayın! İşte 12 bin 500 TL promosyon veren bankalar

Emekliler bu fırsatı kaçırmayın! İşte 12 bin 500 TL promosyon veren bankalar