Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Belediye Başkan Böcek Sel Bölgesinde Koordinasyonu Sağladı

Antalya Belediye Başkan Böcek Sel Bölgesinde Koordinasyonu Sağladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sel felaketinin yaşandığı Gebiz Mahallesi’ne giderek, Büyükşehir İtfaiyesi’nin mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarını koordine etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Belediye Başkan Böcek Sel Bölgesinde Koordinasyonu Sağladı
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sel felaketinin yaşandığı Gebiz Mahallesi’ne giderek, Büyükşehir İtfaiyesi’nin mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarını koordine etti. Güneş Mahallesi’ne de giden Başkan Böcek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kurtarma Operasyonları ve Yardımlar

Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı Antalya’da 1450 personel ve 290 araç-iş makinası ile sahada aralıksız çalışmaya devam ediyor. Büyükşehir İtfaiyesi, Gebiz Mahallesi’nde evlerinde mahsur kalan vatandaşları botla kurtardı. Ayrıca, selde mahsur kalan evcil hayvanlar da kurtarıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, afetin yaşandığı mahallelerde vatandaşlara su ve ekmek yardımı yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi de sel felaketinin en çok vurduğu Gebizli Mahallesi’nde muhtarlık önünde vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu.

Su Tahliye Çalışmaları

Büyükşehir İtfaiyesi ve ASAT ekipleri, geceden itibaren vatandaşların yardımına koştu. İtfaiye ekipleri, su basan evler ve kamu binalarında su tahliyesi gerçekleştirdi. ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri de su baskını yaşanan Çallı, Gıyasettin Keyhüsrev, Otogar alt geçitlerinde motopomplarla su tahliyesi yaptı. ASAT ve Büyükşehir ekipleri, alt geçitlerde ve göllenme olan bölgelerde tıkanan yağmur suyu mazgallarını açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Başkan Böcek Sel Bölgesinde (26)

Başkan Böcek, “Şehrimizde yaşanan sel felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız. Tüm ekiplerimizle birlikte kurum ve kuruluşların desteğiyle yağmurun ilk anından itibaren çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçmiş olsun Antalya’m” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yol kenarında tuvalet taşı kaldı! Sıkışan açık tuvalet zannediyor

Yol kenarında tuvalet taşı kaldı! Sıkışan açık tuvalet zannediyor