Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Almanya'da Yetişen Türk Boksör Hüseyin Cinkara Dünya Şampiyonluğu İçin Hazırlanıyor

Almanya'da Yetişen Türk Boksör Hüseyin Cinkara Dünya Şampiyonluğu İçin Hazırlanıyor

Almanya'da doğup büyüyen ve boks kariyerinde başarılı bir grafik çizen Türk kökenli boksör Hüseyin Cinkara, son dönemdeki çıkışını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya'da Yetişen Türk Boksör Hüseyin Cinkara Dünya Şampiyonluğu İçin Hazırlanıyor
KAYNAK: İHA

Almanya'da doğup büyüyen ve boks kariyerinde başarılı bir grafik çizen Türk kökenli boksör Hüseyin Cinkara, son dönemdeki çıkışını sürdürüyor. Şu ana kadar 22 müsabakaya çıkan Cinkara, bunların 18'ini nakavtla kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Aralık ayında yapılacak unvan maçına odaklanan Cinkara, bu maçı kazanarak Türk-İslam âlemine dünya şampiyonluğunu hediye etmeyi hedefliyor.

A W239700 03

Başarı Dolu Bir Kariyer

1985 yılında Almanya'da doğan ve 1997 yılından bu yana boks yapan Cinkara, profesyonel kariyerinde birçok eyalet şampiyonluğu, Almanya şampiyonluğu ve uluslararası başarılar elde etti. Son zaferiyle Dünya Boks Federasyonu'nda bir numaraya yükselen Cinkara, dünya şampiyonluğu unvan maçına çıkmaya hak kazandı.

A W239700 02

Hedef: Dünya Şampiyonluğunu Türk-İslam Âlemine Sunmak

Hedeflerini ve motivasyonunu dile getiren Cinkara, "Profesyonel kariyerimde hiç yenilgi yüzü görmedim. Bu süreçte en büyük destekçim eşim Zeynep Cinkara oldu. Aralık ayında yapılacak unvan maçını kazanarak Türk-İslam âlemine dünya şampiyonluğunu hediye etmeyi çok istiyorum" dedi. Cinkara, başarılarının arkasında kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beryl Kasırgası Karayipleri Vurdu: En Az 8 Ölü

Beryl Kasırgası Karayipleri Vurdu: En Az 8 Ölü