Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Aleyna’nın Voleybolcu Olma Hayali Antalyaspor’da Gerçekleşti

Aleyna’nın Voleybolcu Olma Hayali Antalyaspor’da Gerçekleşti

Antalya’da lösemi tedavisi gören Aleyna Karartı, voleybolcu olma hayalini Antalyaspor’da gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aleyna’nın Voleybolcu Olma Hayali Antalyaspor’da Gerçekleşti
KAYNAK: Antalyapor/Bülten

Antalya’da lösemi tedavisi gören Aleyna Karartı, voleybolcu olma hayalini Antalyaspor’da gerçekleştirdi. Aleyna, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yöneticilerin konuğu olarak Dekorayos Antalyaspor voleybol takımını ziyaret etti ve bir süre antrenmana katıldı.

Duygusal Anlar

Aleyna, okulunun voleybol takımında oynarken voleybolcu olma hayalini kurmuştu. Ancak, 17 yaşındayken lösemi teşhisi konuldu ve hayalini askıya almak zorunda kaldı. Antalyaspor’un konuğu olan Aleyna ve ailesi, Ahmet Uluç Spor Salonu’nda yapılan antrenmanı ziyaret ederken duygusal anlar yaşadı.

Hayalini Gerçekleştirecek

Aleyna, hastalığını tamamen yendikten sonra voleybolcu olma hayalini gerçekleştirmek için çaba göstereceğini belirtti. Antalyaspor ile antrenmana çıktığında çok duygulandığını ve heyecanlandığını anlatan Aleyna, “Benim mücadelem inşallah başka çocuklara da örnek olur. Savaşmaktan hiçbir zaman vazgeçmedim. Antalyaspor’a gelmemin hastalıkla mücadelemde önemli katkısı olacak” dedi.

Antalyaspor Aleyna’nın Yanında

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor’un sadece spor faaliyeti yapan bir kulüp olmadığını, Antalya’da sosyal faaliyetler ve sorumluluklar için de var olduğunu belirtti. Boztepe, “Aleyna savaşçı bir kişiliğe sahip. Hastalığı büyük oranda yenmeyi başardı. Umarım Ağustos ayında tamamen yenmiş olacak. Hastalık riskini tamamen atlatınca kulübümüzün kapıları ona her zaman açık. Kendisine nasıl faydamız olabiliyorsa biz her zaman Aleyna’nın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Japonya’da uçak kazası! 2 uçak çarpıştı

Japonya’da uçak kazası! 2 uçak çarpıştı