Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Alanya'da sıcak asfalt çalışmaları!

Alanya'da sıcak asfalt çalışmaları!

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde 15 mahallenin kullandığı bölünmüş yolda başlattığı sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da sıcak asfalt çalışmaları!
KAYNAK: Haber Merkezi

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde 15 mahallenin kullandığı bölünmüş yolda başlattığı sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Bu çalışma ile bölgenin ulaşım konforunun artırılması hedefleniyor.

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Alanya Belediyesi ekipleri, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Demirtaş Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmasında sona yaklaşılmış durumda.

“Toplamda 3 Kilometre Asfalt Yapılacak”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez ve kırsalda ulaşımın kalitesini ve güvenliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yücel, “Demirtaş Mahallemizde bulunan ve 15 mahallenin ortak kullanımı olan Demirtaş Yolu’nda asfalt serim çalışmalarımız sürüyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan 3 kilometrelik duble yolda çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak, bölge halkının kullanımına sunacağız. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde sürüyor. Kültür Merkezi’ne kadar olan bölümde ise çalışmamız devam edecek” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray sponsoru dev kargo şirketi iflas tehlikesinde

Galatasaray sponsoru dev kargo şirketi iflas tehlikesinde