Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Alanya'da adaylar netleşiyor! Heyecanlı bekleyiş başladı

Alanya'da adaylar netleşiyor! Heyecanlı bekleyiş başladı

2024 yılında yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde adaylık çalışmaları hız kazanırken Alanya'da adaylar netleşmeye başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da adaylar netleşiyor! Heyecanlı bekleyiş başladı

Yenialanya'nın haberine göre, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde adaylık çalışmaları hız kazandı. Kimi partiler ittifak arayışlarına girdi, kimi partiler ise kendi adaylarını belirlemeye çalıştı.

AK Parti’de eski İlçe Başkanı Mustafa Toklu, istifa etmesine rağmen adaylık için çalışmalarını sürdürüyor. Partinin ittifak yapacağı yönünde kulis haberleri var. Partililer, bu sefer AK Parti’li bir ismin aday olmasını istiyorlar. Yeni İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “İttifak kararına saygılıyız ama tabanımızın talebi AK Parti’li bir aday” diyor.

MHP’de ise Cumhur İttifakı’nın devam edeceği ve mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in tekrar aday olacağı düşünülüyor. Partililer, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Alanya konusunda kararlı olduğunu söylüyorlar. MHP kaynakları “İttifak kesin, Alanya’da ittifak adayımız Sayın Yücel” ifadelerini kullanıyor.

CHP’de ise Alanya Belediye Meclisi Üyesi Nazmi Zavlak, Antalya Milletvekili Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik ve Abdurrahman Açıkalın gibi isimler adaylık için konuşuluyor. CHP’nin 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak büyük kurultayından sonra belediye başkan adayının belli olması bekleniyor.

ALTSO Başkanlığı görevini bırakan Mehmet Şahin, Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurmuştu. Mehmet Şahin’in ismi, İYİ Parti ile yakından ilişkilendiriliyordu. Son gelişmeler bu beklentiyi doğruluyor. Mehmet Şahin, geçen günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü ve İYİ Parti’nin 6’ncı yıl kutlama programına katıldı. Bu gelişmeler “İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin olacak” şeklinde yorumlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sigaraya kallavi zam yapıldı

Sigaraya kallavi zam yapıldı