Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Alanya Belediyesi’nin Çocuklara Armağanı

Alanya Belediyesi’nin Çocuklara Armağanı

Alanya Belediyesi tarafından 10 gün önce hizmete açılan Ebeveyn, Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi, ziyaretçi akınına uğradı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Belediyesi’nin Çocuklara Armağanı
KAYNAK: İHA

Yoğun İlgi Gören Yeni Hizmet

Alanya Belediyesi tarafından 10 gün önce hizmete açılan Ebeveyn, Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi, ziyaretçi akınına uğradı. Bu süreçte bin 88 öğrenci ve 580 ebeveyni misafir eden Çocuk Kütüphanesi, ailelerin ve çocukların yeni buluşma noktası oldu.

3. Mekan Anlayışı ve Hizmetler

Popüler kültürde yeni bir kavram olarak ortaya çıkan 3. mekan anlayışı, Ebeveyn & Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi ile Alanya’da ailelerin 3. mekanı olmayı amaçlıyor. Atölye, her hafta değişen içerik programı ile 4-15 yaş arası çocuklara ve ebeveynlerine hizmet etmek için planlamasını sürdürüyor.

Atölye ve Kütüphane İçeriği
Atölye ve kütüphane, Masal Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Çocuk Kütüphanesi, Sanat Atölyesi, Eğitim Atölyesi, Etkinlik Atölyesi ve Kitap Kafe’yi bünyesinde barındırıyor. Çocuklar uzman ekiple hem eğlenip hem de öğrenirken, ebeveynler ise Kitap Kafe’de zaman geçiriyor. Aynı zamanda ebeveynler, alanında uzman isimler tarafından farklı konularda düzenlenen ebeveyn atölyelerine katılım sağlayabiliyor.

Tarihi Dokunun Korunması ve Modern Yaklaşımlar

Atölye ve kütüphane, geleneksel yapıya, kültüre, tarihe ve dokuya sadakatle sahip çıkarken yenilikçi yaklaşımlardan ve modern çağın gerekliliklerinden de yararlanarak dizayn edildi. Mekansal olarak tarihi bir dokuda, restorasyonu ile ödüle layık görülen Ağaoğlu Hacı Mehmet Konağı’nda uygulamalı atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Cumhuriyet’in 100. Yılına Armağan

Alanya Belediyesi Ebeveyn & Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Cumhuriyet’in 100. yılında tüm ailelere ve çocuklara armağanı olarak hizmete açıldı. Haftalık hazırlanan atölye programına Alanya Belediyesi’ne ait sosyal medya sayfalarından ulaşılabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli İzmit'te mahkemeden satılık 4881 m² tarla

Kocaeli İzmit'te mahkemeden satılık 4881 m² tarla